zaterdag 3 december 2011

Klosjes


Dat is al weer een tijdje geleden: klosjes! Ineens moesten er weer een paar gemaakt worden... letterlijk een paar, want het zijn er op dit moment maar twee (hoewel er nog meer geknipt klaar liggen). En zo staat het totale aantal inmiddels op 35.

Het kwam door het enthousiasme van mijn "pleegschoonmoeder": 76 jaar en nog nooit gequilt, maar langzaam maar zeker door mijn gefröbel met naald en draad aangestoken. Ze vroeg me om wat stofjes en een malletje om het ook eens te proberen en ja hoor: besmet! Ik ga binnenkort weer bij haar kijken hoeveel ze er intussen al heeft gemaakt. Leuk hè!

8 opmerkingen:

 1. Zeker leuk, weer een behepte erbij! Leuk toch! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ keurige klosjes. Ooit wil ik ook een klein klosjes quiltje maken. Gewoon om over mee te praten hihi. Ben benieuwd hoeveel pleegschoonmoeder er gefrobelt heeft. Dat konden er nog wel eens verrassend veel zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het virus waart nog steeds rond...., leuk dat je weer iemand hebt aangestoken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gewoon aan toe geven als je ze wilt maken ;-). Wat zijn je kerstballen mooi. Mij lukt het niet. Ik hou het bij gehaakte kerstballen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar ze zijn mooi
  Groetjes Joke en een paar is toch een paar

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk die klosjes en nog leuker dat jij weer iemand hebt aangestoken met het quiltvirus

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie klosjes en wat leuk dat je pleegschoonmoeder ook aan de klos is.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. gewoon lekker doorgaan met je klosjes Marjan. Het ziet er in elk geval gezellig uit en de quilt komt vanzelf een keertje of toch?

  BeantwoordenVerwijderen