zaterdag 23 januari 2016

Gehaakte deken

 Best lekker hoor, gewoon even doorwerken aan één project… Dan schiet je best op, zo na het werk bij de koffie, en ben je zo maar weer een paar randen verder met de gehaakte vierkante deken, de Crochet Along 2015.

Het is bij elke nieuwe rand weer leuk om een van de Stonewashed kleurtjes te kiezen en het is ook telkens weer een verrassing hoe het patroontje zal uitpakken. Maar het stelt nooit teleur!
 Tot en met rand 56 (week 23) ben ik nu gevorderd. Op naar de volgende!

En dan moet ik nu wat bekennen: ik ben al een beetje jarig geweest… hoewel dat pas over dik vijf weken echt het geval is…

Ik krijg van Bert de Stoffenpost van Willeke van Fat Quarters in Culemborg! Ik heb me ingetekend en we hebben de toezending meteen van start laten gaan. Wat een luxe! En wat een genoegen, deze stofjes… Zestien lapjes (fat sixteenths), elke maand in de brievenbus. En het pakketje zat in dit snoezige papiertje… Zo ben ik de komende maanden telkens weer jarig!
 Tenslotte nog even een guilty pleasure (alweer een bekentenis… ik ben goed bezig, zeg…): deze legpuzzel wil elke handwerkster toch maken! Ik in elk geval wel!

7 opmerkingen:

 1. wat lief van Bert!!! en wat wordt die deken toch mooi! super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je haakwerk schitterend en wat een mooie kleuren! Leuk die puzzel en veel plezier met de lapjes! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wanneer gaan we die puzzel leggen? En is die deken dan al af?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De deken wordt prachtig. Mooie wol gebruik je er oor en wat is ook de puzzel mooi. Leuke post krijg je steeds. Mooie lapjes zijn dit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bert kon geen beter cadeau geven. Nu ben je elke maand jarig! Heerlijke lapjes. En wat wordt en is je deken toch mooi. Zulk mooi garen en kleuren die Stonewashed van Scheepjes. Ik hou niet van puzzelen, maar in die puzzel zou ik wel zin hebben. Fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk hoor al die verschillende gehaakte randen in de deken. Ik denk dat je iedere maand met heel veel spanning uitkijkt naar de postbode als hij een pakketje in jou brievenbus stopt.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je deken word MOOI lekker he haken met stonewashed! En de lapjes jummie lekker van genieten . groetjes Else

  BeantwoordenVerwijderen