dinsdag 4 mei 2010

Klosjes

Sinds juni vorig jaar ontvang ik elke maand de prachtige lapjes van de stoffenclub van Wilma en dat is telkens weer een aangename verrassing. Zo heb ik al een hele verzameling stofjes opgebouwd. Stofjes die allemaal ook zo mooi bij elkaar passen... Hiernaast de inhoud van het pakketje van deze maand.


Toen een tijdje geleden de klosjesrage op de verschillende weblogs weer in volle hevigheid losbarstte, wist ik het ineens: ik besloot van alle stofjes van Wilma's stoffenclub een klosje te maken. Niet met een bepaald doel, maar gewoon omdat het leuk is. Ik zie wel waartoe het uiteindelijk leidt...Het grappige is, dat je na het knippen van een klosje eigenlijk nog vrijwel niets van het lapje hebt gebruikt, dus ik kan nog steeds van alles maken met de Wilmastofjes!

7 opmerkingen:

 1. Prachtige klosjes!! Het is erg leuk om te zien wat er met de stoffenclub wordt gemaakt. Klosjes, drunkard's path speldenkussentjes... noem maar op.
  Welkom in de werled die bloggen heet!!
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Marjan,
  Welkom in blogland, ik zet je gelijk even bij mijn favorieten, want als ik het zo bekijk ben je net als ik iemand die veel van handwerken houd en zowel quilt als borduurt! Ben helemaal weg van je koeien, wat een schitterend patroon, ben wel nieuwsgierig waar je dat vandaan hebt! Je klosjes zijn trouwens ook erg mooi en wat een leuke stofjes heb je van Wilma! Veel plezier met bloggen, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Marjan,
  Wat leuk dat je ook een weblog bent begonnen. Ik zet je bij mijn favorieten. Leuke klosjes.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldige klosjes! Heb jij nog tijd over voor andere dingen? Ik moet altijd vreselijk passen en meten ...

  Groetjes,
  Bertha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie Klosjes heb je gemaakt van de Wilma stofjes! En inderdaad genoeg over voor een ander leuk werkje. fijne dag Tot klos, Else

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt mooie klosjes gemaakt Marjan !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hello Marjan, your bobbins are lovely! Wilma has beautiful fabrics and you have used them so well. Your blog is wonderful and I am enjoying seeing all your work. Best wishes, Ann ~ Australia.

  BeantwoordenVerwijderen