zaterdag 15 mei 2010

Klosjes en V & A
Er zijn weer drie klosjes bijgekomen! Dat brengt het totale aantal op negen... En er ligt ook nog wat geknipt klaar dus we gaan gewoon stug door. Alles in de bekende kleurtjes van Wilma.
En wat doe je als je geen kans ziet naar Londen af te reizen om de tentoonstelling Quilts 1700-2010 - Hidden Histories, Untold Stories in het Victoria & Albertmuseum te bezoeken? Je bestelt "gewoon" de bijbehorende prachtige catalogus en het geweldige pakketje met speciaal voor de tentoonstelling vervaardigde stofjes, gemaakt in samenwerking met Liberty Art Fabrics... En dan is het toch minstens zo hevig genieten geblazen!

11 opmerkingen:

 1. Wat leuk die catalogus!Het moet wel een hele mooie tentoonstelling zijn hé?
  Zaten de stofjes erbij of heb je ze apart besteld?
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Marianne: Het boek is in elk geval prachtig... De stofjes kun je apart bestellen in de V&A-shop. Niet goedkoop, maar wel heel bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk die klosjes in Wilma-kleuren. Lekker werkje hè voor "tussendoor".
  De catalogus ziet er mooi uit, lijkt me ook erg interessant. Mooie stofjes ook en net als Marianne vóór mij, zit ik me ook af te vragen of de stofjes erbij zitten of dat je ze apart moet bestellen.

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief je klosjes, ik had er ook weer 3! De stofjes en catalogus zien er mooi uit, straks een snuffelen op die site. tot Klos, Else

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer drie mooie klosjes erbij. Mooi die stofjes.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dat is wel slim ja, om die prachtige catalogus te bestellen en het charmpakketje is ook geweldig. ben benieuwd wat voor moois je ervan gaat maken.

  marcella
  nuttigenfraai.web-log.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hahaha... klosjes in wilmakleuren...
  Mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dag, Marjan, wat een lieve Klosjes heb je daar! Ik heb mijn pakje V&A stofjes meteen in Klosjes omgetoverd!
  vele groetjes,
  Valentina uit Cyprus

  BeantwoordenVerwijderen
 9. HI Marjan, I love your bobbins, you have used beautiful fabrics. Isn't the V & A book wonderful. Australia is to far away to travel so I bought the book too.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hey Marjan! Weer een klosjesmaakster "ontdekt". Leuke klosjes heb je al gemaakt. Succes en ik kom zeker regelmatig kijken hoe de (klosjes)zaken ervoor staan.

  groetjes, Joke.

  BeantwoordenVerwijderen