woensdag 27 april 2011

iPhone-hoesje

Wat krijg je als je de volgende ingrediënten bij elkaar optelt:
- een gloednieuwe iPhone
- een leuke stofjesvoorraad
- een beetje fantasie
- een paar vrije dagen
Bij mij ontstaat er dan spontaan (nou ja, er gaat wel enige tijd overheen...) een hoesje voor m'n iPhone. Zo kan mijn telefoon ongeschonden de binnenkant van mijn tassen overleven en heb ik een iPhone-hoesje dat in elk geval nergens te koop is!


7 opmerkingen:

 1. Mijn mobieltje zit altijd in mijn zak en dus maakte ik er ook een hoesje om, maar voor ik het ding eruit had was er meestal al opgehangen! Dus het hoesje verdween in de kast en ja er zullen wat krasjes opkomen( ik heb maar een simpel ding hoor!), maar nu ben ik tenminste in staat om hem op te nemen!! Maar jouw hoesje is heel leuk geworden en in ieder geval uniek!! Fijne dag,
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb mijn mobieltje ook altijd in mijn zak zitten, maar dit is een hele mooie oplossing. Veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig idee: en inderdaad, zonder zo'n hoes beschadigd je beeldscherm alleen maar. Zeker weten dat zo'n hoesje nergens te koop is en je dus die van jou altijd herkent. Veel plezier ook met je IPhone!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gedaan! Ik heb ook even getwijfeld of ik er zelf een zou maken. Toch niet gedaan. Jammer eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke hoes heb je gemaakt en wat leuk dat je ook bezig bent met de CWDQ. En natuurlijk bedankt voor je reactie op mijn blog. Ik kom zeker nog vaker langs want je maakt erg leuke en mooie dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo, via googlen naar de ABC marquoir ben ik op je blog gekomen, ben inmiddels ook 2 maanden bezig met deze lap, nu ben ik benieuwd hoe groot die van jou wordt. Heb met genoegen naar je "werk" gekeken, mooi gemaakt!!!
  www.petronella.orbigny.eu

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dit hoesje en het is wel goed voor je beeldscherm. Ik heb er eentje gevilt, iets te ruim naar mijn zin, maar de telefoon kan ik nu wel snel eruit laten glijden als hij gaat! Het duurde trouwens wel even voor ik snapte hoe die werkte.....

  BeantwoordenVerwijderen