woensdag 7 maart 2012

Lisa's Flower Garden

Een nieuw project: Lisa's Flower Garden. Een pracht van een quilt, bestaande uit ninepatchvierkantjes en geappliceerde wollen bloemetjes in alle mogelijke kleuren, die Dorry van de Tilburgse quiltwinkel Quilt it & Dotty - op de bekende fantastische manier - als BOM verzorgt. Onderaan dit verhaaltje staat een plaatje van hoe het allemaal moet gaan worden, maar hierboven en hieronder zie je het resultaat van mijn eerste beginnetje (met dank aan Inge, die ook meedoet aan deze BOM en die me wat aanvangstips gaf).
Het eerste pakket arriveerde op mijn deurmat ruim voor mijn verjaardag, ter gelegenheid waarvan ik deze BOM van mijn echtgenoot kreeg. Het zag er echt indrukwekkend uit. Het patroon van de hele quilt zat erin plus alle stofjes én wolletjes voor de eerste vijf ninepatches en de eerste vier bloemapplicaties. En voor die wolapplicaties had Dorry een setje speciale naaldjes bijgevoegd. Het zijn echt schitterende stoffen en het idee dat er het komende jaar elke maand zo'n prachtig pakket door de brievenbus zal vallen is wel héél aantrekkelijk... De eerste twee blokjes smaken in elk geval naar meer!

8 opmerkingen:

 1. Leuk is het he! Ik heb vanavond bloemetje 7 en 8 gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk is het he! Ik heb vanavond bloemetje 7 en 8 gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet je eerste bloemetje er mooi uit, Marjan! Je blokje trouwens ook. Het is leuk om te doen he. Ik ga morgen verder met de bloemetjes. Ik heb de huisjes weer voorrang gegeven, zucht...... lastig hoor, als je maar twee handen hebt...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er prachtig uit. Veel succes en lekker genieten elke maand.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel plezier met de steekjes, ziet er heel bijzonder uit! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat wordt dit een mooie quilt, lijkt me erg leuk om aan te werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. schattige quilt, he?!
  heel misschien..........ga ik nog voor de bijl!!
  groetjes en voorlopig kun je nog heel veel granny's in de zon maken: ik hoor net het weerbericht en op morgen na, wordt het lenteweer met veel zon!! Lekker, he?!
  fijn weekend, groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen