dinsdag 14 mei 2013

Civil War Diary Quilt

Met nog eens 45 stukjes is er weer een blok klaar van mijn paarse versie van de Civil War Diary Quilt: het heet Beginning of War en het is mijn 33ste blok.

Ik vind het leuk om vandaag, op de 14de van de maand, weer een update te geven van mijn vorderingen met deze quilt. Ik doe dat samen met Mascha, met wie ik heb afgesproken, dat we net als "vroeger" elke 14de van de maand een of meer blokken van deze samplerquilt op ons weblog zullen plaatsen. 

Intussen hebben de dames van het eerste uur hun Civil War Diary Quilt helemaal af: in elk geval de top. Sommigen hebben hem zelfs ook al helemaal gequilt. Mascha en ik gaan nu, als een soort "tweede generatie" CWDQ-maaksters, het oude gebruik weer oppakken.

Wie mee wil doen is uiteraard welkom! Met dank aan de inspiratie van (onder meer) Inge, Katrien, GerdaPetra, HeleenGuusjeErica en Inge!

10 opmerkingen:

 1. Mooie kleuren, en zo netjes gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi blok. Zeker met dat ruitstofje die recht doorloopt.
  Groetjes, Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi blokje,fijn dat je nog steeds doorgaat.
  De mijne ligt te wachten om gequilt te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, als ik dit blokje zie, krijg ik wel erg veel zin om te beginnen, maar nee, ik wacht echt nog even totdat ik wat af heb gekregen! Mooi blokje hoor!
  Groetjes, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dit was één van mijn favoriete blokjes uit het boek! super in die stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed zo! een 2e generatie CWD-quilters LOL
  Kom ik gezellig weer iedere 14e van de maand op bezoek.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig blok weer, ik verval in herhaling ;-). Ik ben aan het door pitten, maar ga niet hard. Blijf gewoon bij jouw kijken hoor elke maand, het blijft leuk om te volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi blok en wat leuk dat je weer samen met Mascha gaat updaten. Tis dat ik hem al afheb en druk bezig ben met doorpitten anders wist ik het wel. Veel plezier met het volgende blok.

  BeantwoordenVerwijderen