vrijdag 9 juli 2010

Klosjes

Hoewel er met deze temperaturen niet zo heel veel uit mijn handen komt, zijn er toch weer drie klosjes bijgekomen. Het totale aantal is nu 18... Als het in dit tempo doorgaat, is er dus op zijn minst een tienjarenplan voor nodig om er een fatsoenlijke quilt van te maken!
Voorlopig is het wat mij betreft te warm om veel met naald en draad in de weer te zijn... maar inspiratie opdoen kan natuurlijk altijd! Bijvoorbeeld met het nieuwste nummer van Quiltmania, dat vandaag in de bus lag. Een perfecte timing!

7 opmerkingen:

 1. Your klosjes are lovely Marjan, such nice fabrics and I can't wait for the next issue of Quiltmania to come out here in Australia. Best wishes, Ann.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Your bobbins are gorgeous. It doesn't matter how long it takes to make them, as long as you enjoy the journey along the way. I will be keeping a look out for that issue of Quiltmania. It is my new favourite magazine. Hope the weather cools down a bit for you.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Drie is meer dan niets toch!!!
  En het is toch ook warm daar moet je ook van genieten .

  Fijn weekend yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zijn toch heerlijke stofjes die jij gebruikt! En 3 met deze weersomstandigheden is bewonderenswaardig!! Mooi weekend verder, hopelijk iets koeler?! Liefs, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geniet je ook zo van de nieuwe Quiltmania !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het zijn er weer drie minder om te maken. Veel leesplezier.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie klosjes en je hebt de nieuwe QM al, ik moet nog even wachten tot hij in de winkel ligt! (moet eigenlijk gewoon een abonnement nemen!) Lekker kalm aan doen en alleen kleine klusjes, dan kom je de dag wel door op een ligstoel!!LOL! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen