donderdag 1 juli 2010

ABC Marquoir

Vorige maand zag mijn ABC Marquoir er nog uit zoals hierboven. Vandaag kan ik laten zien dat ik weer een klein stukje verder ben gekomen!
Het gaat niet snel, maar ik heb "de overkant" bereikt: de rand is de hoek om en is nu op weg naar beneden. Gestaag komen er ook steeds wat letters bij.
Het blijft een gigantisch werkstuk, maar een fantastische lap om mee bezig te zijn!

9 opmerkingen:

 1. Beautiful Marjan, just lovely. I hope to start mine soon...your stitching is so pretty.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Petje af hoor voor zulk priegelwerk. Ik heb het vroeger heel veel gedaan, maar met de komst van de borduurmachine eigenlijk niet meer. Maar met de BOM van Scandinavian Christmas moet ik toch weer aan de borduur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor en ik zie dat jij de originele kleuren gebruikt! Wordt een schitterende lap! Ik ben nog aan het opwarmen om aan zoiets groots te beginnen! Fijne dag en kalm aan het wordt veel te warm om je druk te maken! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er erg mooi uit. Zelf houd ik het voorlopig bij kleinere projectjes. Succes ermee. Groeten Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat wordt een hele mooie merklap! Ik ben er gek op en heb er zelf ook een aantal gemaakt. Nu doe ik even meer aan patchwork, maar ik heb er nog een paar in de kast liggen die ik nog kan maken. ;0)) Handig ook dat het in één kleur is. Alvast een fijne vakantie! Groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Marjan,
  ik kwam je tegen op een andere blog. Maar o,o, jij bent aan die enorme lap begonnen, stoer hoor! Het ziet er al prachtig uit! 'K kom terug om naar 'm te blijven bekijken! Succes!
  groetjes Antje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat is die prachtig! ik moet bij het zien van dergelijk werk altijd weer aan mijn (reeds een kwarteeuw geleden overleden) oma denken. zij maakte ook zulke prachtstukken

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooi toch die enorme lap, een flinke uitdaging maar dan heb je ook wat! Mooie kleur blauw en rood en zoals ik ergens in de reacties zie zijn dat de originele kleuren ?

  marcella
  nuttigenenfraai.web-log.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Marjan wat wordt hij prachtig. Bij mij staat hij even stil, maar hij gaat mee op vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen