donderdag 15 juli 2010

Nijntje

De tuin wordt mooier en mooier met het warme weer en al het vocht, dat hier gelukkig niet in akelige windhozen naar beneden is gekomen... De hortensia en de phlox doen hun best, terwijl in het midden het Zeeuws knoopje uitbundig mooi staat te zijn.Met uitzicht op al dit fraais worden er steeds meer kruisjes toegevoegd aan het Nijntje-borduurwerk, dat bestemd is voor mijn zwangere oud-collega. De bevalling is nog enkele maanden weg, dus ik heb nog even de tijd. Pas op het allerlaatst zal ook de naam van de boreling in kruisjes worden toegevoegd. Het blijft enorm leuk om aan te werken!

6 opmerkingen:

 1. Heerlijk he om tuinieren, borduren en quilten af te wisselen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Your garden looks beautiful and your cross stitch is growing. I love your Klosjes from your previous post.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat soort borduurtjes zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook heerlijk om aan te werken! Hoop dat vandaag het zonnetje erdoor komt en je van je tuin kunt genieten, fijn weekend, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige Nijntje. En je bent ook aan de klos! Leuk, hè? Ik vind klosjes of hexjes maken een fantastisch klusje om op te pakken wanneer je maar kunt. Leuke klosjes heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke hobbies toch? Tuinieren, quilten, borduren... Je zeeuws knoopje staat er prachtig bij. Vind ik ook zo'n leuke plant. Ik denk dat ik hem ook in de andere bloemkleur nog hebben wil.
  En wat zie ik? De nieuwe quiltmania is uit? Leuk, moet ik even scherp opletten wanneer hij in de winkel ligt.

  groetjes, Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooohhh té schattig, die Nijn! Wat gaat jouw collega hier blij mee worden.
  Mooie foto van je tuin.

  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen